Reacties van lezers op de vestiging van een asfaltcentrale in Meppel


< terug

23-03-2005 |  Jan vd Veen - Meppel

Zo zeg, onze bestuurders mogen zich op de borst kloppen hoor. Het is weer eens gelukt om de afstand tussen zichzelf en de meppelers nog groter te maken dan hij al is. En dat nog wel door nietsdoen. Knap hoor!
En voor de provincie ook makkelijk he. Kunnen ze zich mooi verschuilen achter het rapport van rivm. De weg is vrij om een vergunning te geven aan heimans en al die troep over ons los te laten. Industriestad meppel: ach je moet toch ergens trots op zijn. Er zullen maar weinig steden zijn die zo diep zijn gezonken door zware en vervuilende industrie direct tussen de woonwijken te bouwen. Dat bedenk je toch niet zomaar.
Ook erg goed voor de werkgelegenheid. Dezelfde centrale als in amsterdam. Dat levert maar liefst drie (!) arbeidsplaatsen op. Super! Mischien indirect wel meer volgens oldenbesten. nou ik weet wel waardoor:
-extra huisartsen om carapatienten te behandelen.
-straatmakers om de toch al beroerde wegen een beetje op te lappen omdat ze door zo'n 150 dertigtonners (elke 10 minuten eentje - dag en nacht) nog meer kapot zijn gereden.
-een hele kudde klaarovers om schoolkinderen veilig tussen de vrachtwagens over de weg naar school, clubs en sportvelden te helpen.
Mischien dat onze bestuurders op dit laatste baantje kunnen solliciteren. Doen ze eindelijk iets goed.
Ook de baan van hoofdklaarover komt vrij. De huidige gaat naar enschede.

 

< vorige

overzicht

volgende >

 

 

 

[ REAGEREN ]