Reacties van lezers op de vestiging van een asfaltcentrale in Meppel


< terug

9-11-2005 |  van Gils - Meppel

Ik vind dat de heer van Kessel toch wel een gevoelig punt heeft gemaakt want de reactie die er op komt is zo uitgebreid en vooral naief want de molen kan ook ergens anders worden gebouwd en dna hebben andere mensen er "last "van . En misschien kunnen er wel meer banen komen zoals bij transportondernemingen in de bouwwereld en daar kan toch niks mis mee zijn?
Nu moet de asfalt al van verder weg komen en dus een hogere milieubelasting en dat in heel Nederland of telt dat niet? En het rare is dat in steden als Den Bosch ,Breda en bergen op zoom de asfaltcentrales zowat in de woonwijken staan maar er zowat geen klachten zijn??Zelfs in het schilderachtige landschap tussen Utrecht en Gorinchem staat er 1 en in goed over leg is daar allemaal niks mis mee .

Mensen hadden de mond vol van bouwfraude en wouden dat dat ophield en nu is dit ook een voortvloeisel daarvan dat er meer centrales moeten komen . Tuurlijk is het niet prettig maar een catergorie 5 terrein is daar nu eenmaal voor vrij gegeven of moet er van Brussel uit een boete komen omdat we niet doen wat we hadden belooft te doen met dat terrein.

 

< vorige

overzicht

volgende >

 

 

 

[ REAGEREN ]